Uitnodiging voor een dag

De Fluisterstille Stem Dag wordt met regelmaat georganiseerd om in gezamenlijkheid aandacht te geven aan je binnenwereld. Deze dag is een reis naar wie je ten diepste bent. Het helpt je om van binnen steeds stiller te worden. Er komt dan ruimte voor wat zich diep van binnen in je roert.
<< lees verder >>

De Fluisterstille Stem Online

De Fluisterstille Stem online is een goede manier om samen te komen over een grotere fysieke afstand. Zo maken we contact en kunnen dit ook behouden. Binnen de gegeven mogelijkheden kunnen we zorgen voor de ziel.
<< lees verder >>

Individuele begeleiding

De Fluisterstille Stem biedt ook individuele begeleiding aan. Zijn er levensvraagstukken waar je maar niet uitkomt? Heb je behoefte aan geestelijke groei of spirituele ontwikkeling? Kan jij je vinden in de visie van De Fluisterstille Stem? Dan kan het fijn zijn om een reisgenoot te hebben.
<< lees verder >>

De Leerkring Psychosynthese

Psychosynthese is een beproefde methode voor zelfkennis en ontwikkeling, die niet alleen het persoonlijke leven, maar ook de spirituele dimensie omvat. Deze bijeenkomsten beginnen met een stilte-oefening. Daarna wordt ingegaan op de theorie met een reflectie naar je eigen persoonlijke leven.
<< lees verder >>

De Leeskring 'Op weg naar mijn Lief'

Deze leeskring is voor wie aan de hand van een boek de eigen leven- en geloofsweg wil verkennen, verhelderen en verdiepen. Als deelnemer lees en overdenk je voorafgaand aan de bijeenkomst het afgesproken hoofdstuk. Daarna gaan we met elkaar in gesprek over wat ons opvalt en wat ons raakt.
<< lees verder >>

De Bijbelkring 'Hem achterna'

De Bijbelkring is voor wie aan de hand van het levensverhaal van Jezus samen met anderen de eigen levens- en geloofsweg wil verkennen, verhelderen en verdiepen. Als deelnemer lees en overdenk je voorafgaand aan de bijeenkomst het afgesproken hoofdstuk.
<< lees verder >>